HJERNE & HJERTE

Du kender det garanteret godt. Du står i en situation, og "noget" siger dig, at du burde gøre noget bestemt. Men du gør det ikke... hmm hvorfor? Efterfølgende står du i en situation, hvor du kan tænke tilbage og sige "eihhhh jeg vidste det faktisk godt, hvorfor gjorde jeg det ikke bare". Vi arbejder for at gøre det legalt, at der ikke er fakta på alt - at noget bare føles rigtigt.

MAVEFORNEMMELSE

Når vi skriver mavefornemmelse, er det for os at se det hele. At forstå HELE mennesket eller HELE identiteten i virksomheden eller HELE problematikken og reagere ud fra den viden. Generelt arbejder vi for, at flere får mavefornemmelse med i beslutninger, uanset om det handler om hele virksomheder, grupper eller enkeltpersoner.

INTUITIV

At have en intuitiv tilgang til sit arbejde er en metode vi selv benytter os af. Vi er ganske enkelt "specialister" i at mærke efter. Dette er både i forhold til egen identitet, opgaver, vi tager eller ikke tager, og en rettesnor for at opretholde glæde i arbejdet og ikke mindst  i livet. Hverken ego eller sjæl kan stå alene - vi har brug for begge ben.

BALANCE

Vi kobler data og fakta med hjerte og intuition. For at kunne navigere på bedste vis mellem ego/sjæl, skal der være balance i den rationelle tankegang og vi skal turde at bruge følelser i ledelse og selvledelse. Vi går ikke på kompromis med maven - den er med i alle beslutningsprocesser.

 

             Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK