Virksomhedens identitet skal gennemsyre hele organisationens profil

Hvad står ordet "identitet" i det hele taget for? SuperSimpelt vil gerne helt ind under huden på organisationernes mindset og udtryk - og hudløst ærligt have en dialog om alt fra medarbejdere, visuel genkendelse og forventninger.  Hvad siger vi egentlig? Hvordan gør vi og er der en rød tråd i alt det, som vi tænker, siger og gør?


Business identitet

Vi vil med vores ærlige facon guide jer i jeres egen retning - så det I viser ud af til også er det, I er ind ad til. Det handler om, at værdiord og image skal hænge sammen, for at vi har alle med.

Vi tager snorkel på, og dykker helt ind i jeres indre for at finde ind til kernen. Og når vi har fat i den, er alt muligt. Det er meget forskelligt, hvor en virksomhed har brug for en optimering eller selvforståelse. For nogen virksomheder er det på selve designet og for andre er det deres strategier eller medarbejderprofil. Én ting er sikkert, det kommer ikke til at ske hen over hovedet på jer, og vi vil gøre det så let for jer som overhovedet muligt.


Visuel identitet

En designprofil sikrer en virksomheds visuelle identitet - både online og offline. Vi udarbejder gerne en designprofil til jeres virksomhed, som ikke kun udarbejdes med hjerne, men også med hjerte - I skal nemlig kunne mærke det i maven efterfølgende.


Den visuelle identitet bør gennemsyre firmaets værdier og retning. I et samarbejde udarbejdes der en identitet, der er i tråd med firmaets DNA og som ikke bare er genkendeligt på det ydre, men også skaber kontakt til firmaets indre profil.
Alle de medier som firmaets bruger i sin hverdag - altså alt fra fakturaer, visitkort, website, gadgets, messematerialer og meget mere - er med til at skabe synlighed om hele profilen.
En visuel identitet er individuel og derfor tager vi en snak om, hvordan den helt nøjagtig skal bruges i jeres firma.

Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK