Et gå-hjem-møde eller et par inspirerende timer med alt det vi kan.

Få input og sparring til liv og karriere, hvor vi med passion og begejstring vil levere et oplæg fra den "virkelige verden". 


Vi vil rigtig gerne høre lidt om Jer, så vi kan gøre oplægget nærværende og optimalt for dem der skal sidde der og have lyt-lapperne ude i flere timer (eller mindre). Vi kan sagtens lave mange forskellige typer foredrag, hvor emnerne hovedsageligt sværmer omkring dét, at have en intuitiv tilgang til livet... ikke bare arbejdslivet eller privatlivet - men hele livet. Et eksempel kunne være til virksomheden: Hvad betyder det at have en identitet som er genkendelig og levende. Og vi kunne lave noget om at forstå egne signaler - altså et oplæg om egen identitet - den enkeltes personlighed og sjæls mission.

Vi må hellere advare om humoristiske indslag, højt inspirationsniveau, en kæmpe portion ærlighed, udbredt passion  og sandheder fra den virkelige verden. 


Logo_grey_smallpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK