BusinessGuide - 2 dages forløb

Den 12-13. november kl. 9.30 - 16.00

Hvordan kommer der flow i profilen?

Du kommer til at arbejde konkret med din egen virksomhed, således at du får forståelse og værktøjer til dit videre arbejde med din og din virksomheds identitet.
Det er selvfølgelig vigtigt at identiteten er på plads, men derfra og så til at få den i spil, kan der være utroligt langt. Med det her kursus, får du værktøjer til at køre en medieplan i stilling på en måde, hvor du kan gøre det meste selv. Er det nødvendigt med de store mediebureauer for at få billeder, film, grafik på plads? Ja og nej – hvis du ikke vil røre ved det selv, må du betale. Hvis du har modet, og synes det er spændende, så vil vi guide dig igennem forskellige systemer, som kan hjælpe dig godt i gang. Vi starter ganske enkelt med at gennemgå forskelige systemer. Derfra skal der produceres og vi får hentet de apps/systemer ned på jeres devices, som I gerne vil arbejde med. Det er individuelt eller gruppearbejde, hvor man hver især får styr på det, man mangler eller ønsker mere kendskab til, så man efterfølgende føler sig tryg ved at kaste sig ud i små produktioner og gå herfra med rød tråd i egen identitet.

Dag 1:

 I vil  komme til at arbejde med egen profil, ideer, energier og hvordan det har et udtryk. Jeg kigger på det clairvoyant, sammen med jer, og i vil også skulle arbejde sammen, for at få vendt og drejet alle vinkler.

 • Hvad er din eller din virksomheds identitet?
 • Få mærket ind til din visuelle identitet - farver/form/
 • Strategisk kommunikation
 • Nødvendig viden omkring valg af medier
 • Workshop med egen profil i centrum
 • Mavefornemmelse i karrierebeslutninger


Dag 2:

Vi starter ganske enkelt med at gennemgå forskelige systemer. Derfra skal der produceres og vi får hentet de apps/systemer ned på jeres devices, som I gerne vil arbejde med. Det er individuelt eller gruppearbejde, hvor man hver især får styr på det, man mangler eller ønsker mere kendskab til, så man efterfølgende føler sig tryg ved at kaste sig ud i små produktioner.

 • Viden om fotos
 • Små film og hvordan de laves.
 • Strategisk kommunikation – tekster, tekstbilleder
 • Planlægning – hvor, hvad, hvem
 • Medieviden – domæner, sociale medier,
 • Systemer: Nyhedsbreve, design selv, online, regnskab mv
 • Identitet – stil og profil
Prisen indeholder
Kaffe/te/drikkelse
Frokost

Pris kr. 3.850,-


IKKE FLERE PLADSER

UniversetKalder 6 mdr. forløb

Start den 24. september kl. 19.00 - 21.30

Mandage den 24. september- 29. oktober - 19. november

17. december - 28. januar - 25. februar kl. 19.00-21.30

Et spirituelt 6 mdr. forløb, hvor vi når ind til kernen der omhandler DIG. Mange har ofte følt sig alene med deres spiritualitet - her åbner vi låget af bøtten og vælter indholdet ud. Det kan overordnet virke rodet, men vi har 6 mdr. til at få overblik og dermed endnu mere viden og indsigt. I løbet af de 6 mdr, vil vi arbejde med nogle temaer, som alle vil have gavn af at vide mere om. Derudover vil der være et personligt aspekt, hvor du som deltager, får en personlig vejledning med hjælp fra dine guider og de andre deltagere. Kender du ikke dine guider endnu, så er det måske på tide, at stifte bekendtskab med alt det du har til rådighed hver eneste dag. Alt i alt vil vi komme til at berører gammel visdom, sjælens mission, tidligere liv og karma, hvad er clairvoyance, hvad er spøgelser / ånder - dødekontakt. Hvordan undgår vi at miste os selv i en moderne fortravlet tid? Og hvordan lærer vi at forstå de mønstre som både skaber balance og ubalance på samme tid? Der vil hver gang arbejdes med meditationer og indre ro - En personlig rejse i et fællesskab som løfter og beriger. Læs mere her

Prisen indeholder
6 x fysiske møder i Fredskoven
Lukket forum med bla. livesessioner
Alle deltagere modtager en Kombi Session

Pris kr. 2.600,-


Intuitiv Identitet

Den 21. november kl. 19.30 - 21.00

Foredraget handler om, at have mavefornemmelse med i både liv og karriere. At kunne stole på den intuition, vi hele tiden møder både i livet men også på jobbet. Vi kan bruge hele den indfaldsvinkel til at binde hverdagen sammen og skabe mere flow og balance i hverdagen. Vi har nogle buzzwords som succes - arbejdsglæde - livsenergi - drive.

Pris kr. 175,- med kaffe


Kontakt os endelig - vi tilrettelægger gerne dage specielt til jeres formål.

Priserne på vores kurser er incl. moms

Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK