Hvad kan vi gøre for jer?


Med intuition og hjertet på rette sted udvikler vi ikke bare firmaer og deres profil, men også personerne i de firmaer.  

Vi er et konsulentfirma bestående af Birgitte Pliniussen (AD’er og konceptudvikler) samt Ghita Kuhlmann. (HD-A). Sammen kan vi levere en komplet optimering for jer som firma, der ønsker at være autentiske og holde fokus på jeres profil - eksternt såvel som internt. Det handler om at have hjertet med i måden at drive virksomhed på.

Navnet SuperSimpelt er samtidig lig med dét, som vi gerne vil give videre – følelsen af at forstå processerne på en simpel måde. Det vigtigste er måske ikke engang målet, som vi sammen definerer, men det er processen dertil.  

Det er vigtigt at finde ud af, hvor der skal sættes ind, og hvilke redskaber I skal prioritere. Dette kan være alt fra udvikling/optimering af ledere, medarbejdere, intern og eksterne værdier, samt måder at håndtere det hele på - jeres designprofil og hvordan den profil i så fald ser ud og opleves af andre?

Vi giver jer rådgivning og sparring til selv at kunne styrke jeres fundament, og til at kunne være på vagt for påvirkninger - (de er der jo hele tiden - de små banditter).

Processen er altid afhængig af mange elementer. Så der er altså ikke kun én opskrift og én måde at gøre det her på. Samarbejdet og forståelsen for opgaven er essentiel for resultatet - fra begge sider. Det er kombinationen af mange delelementer fra begge parter, hvor vi gør det med ærlighed, inspiration og humor.
Logo_grey_smallpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: Birgitte: 22 54 17 43  · Ghita: 22 25 78 43 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk