KombiSession

Clairvoyant: Birgitte Pliniussen – Inspirator og motivator: Ghita Kuhlmann

Har du brug for at få et indblik i livet og karrieren, kan du få guidet assistance med vores eget unikke businessteam bestående af en clairvoyant og en coachende motivator. På den måde får du belyst problematikker, karma, sjælsmission, blokeringer og drømme – for så at få konkrete værktøjer til at opnå højeste potentiale i det her liv. Du vil starte med at få et clairvoyant kig på det, der er vigtigst for dig at vide nu. Her kan det være alt i hele universet, som er en blokering på at nå din højere mission. Når det er hentet ned, vil du derefter have en samtale med helt konkrete øvelser og værktøjer til at komme i gang med at bruge de oplysninger, der er blevet givet. Når du går herfra vil du i meget højere grad have nogle indsigter og muligheder til at gribe fat i hele livet.  Hele sessionen optages og sendes i et samlet projekt, hvor din session vises og fremhæves som et mindboard. Et konkret værktøj til at få overblik over temaer og mønstre i din personlige og erhvervsmæssige livsvej.

Pris kr. 1.995,-

En session kan vare op til 3 timer

LivsSession

Clairvoyant: Birgitte Pliniussen

Det er muligt at få enkeltsessioner, hvor du som person får indblik i muligt potentiale i liv og karriere. Jeg ser absolut højeste potentiale - altid. Det er en personlig rejse, som  kan udforskes på mange måder. Jeg får altid vist det der er vigtigst for dig at vide - uanset om det er datid, nutid eller fremtid. Jeg får det oftest vist i beskrivende billeder, lyd og følelser, hvor det virker som en rebus, der skal løses. Jeg tegner under under sessionen, for min hånd tegner ofte, før min mund, den taler. Tegningen, ordene, billederne og følelserne bliver bundet sammen til slut og skaber ofte et færdigt puslespil med de brikker, som vi samlede op undervejs. Afslutningsvis gennemgår vi sessionen og du er meget velkommen til at optage sessionen og spørge undervejs. 


Pris kr. 1.250,-

En session kan variere i tid - men vare ca. 1-1,5 time

BEMÆRK: Somme tider kan der opstå spørgsmål efter en session, som kræver, at der dykkes ind i det specifikke emne. Er dette tilfældet,  så send en mail med det specifikke spørgsmål, og vi vil dykke ind i det og returnere på enten skriv eller indtalt memo. Der må max være gået 3 uger efter session. Det koster 350,- pr. spørgsmål


TeamSession

Grupper kan max være 16 personer.

Vi bygger sessionen over et konkret emne eller måske en workshop, som skal få en gruppe i mål. Det kan være opstarten på et projekt, eller måske et nyopstartet firma, som har brug for at blive kigget ind bag ved. Nogle arbejdsteams sidder dagligt og udvikler alverdens ideer og ikke alle når i mål, eller ofte ender det med at hænge på en enkelt person. Ved en teamsession er vi to facilitatorer på, som hele tiden samler op og støtter processen. Ved at bruge clairvoyante indblik kan vi få blokeringer frem i lyset. Disse kan være skabt af de personer, der sidder med opgaven, eller andre mekanismer, som overskygger og forstyrre målet. 

Pris kr. 3.995,-

Varighed: ca 4 timer


Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK