Hvorfor?

hedder vi det vi gør - jo ser du....

Navnet SuperSimpelt er lig med vores eksterne profil - det er sådan, andre skal se os og opleve vores produkt. Navnet er vores paraply over de opgaver, vi påtager os, og måden vi ønsker, at kunden skal opleve os som personer og som firma. Derudover skulle DU gerne kunne sige ”supersimpelt” til hele oplevelsen - og kende den præcise retning efter vores ”indgreb”.

Vi er et konsulentfirma bestående af Birgitte Pliniussen (AD’er og konceptudvikler) samt Ghita Kuhlmann. (HD-A). Sammen kan vi levere en komplet optimering for jer som firma, der ønsker at være autentiske og fokuseret på jeres egen profil - eksternt såvel som internt.

Vi opererer med både store og små løsninger, og udarbejder et konkret stykke værktøj til den enkelte virksomhed. Vi kan diagnosticere, hvor der skal sættes ind, og hvilke redskaber vi skal prioritere. Dette kan være alt fra optimering af ledere, medarbejdere, intern og ekstern værdiprofil samt måder at håndtere egen profil på. Alt dette vil vise sig i jeres DNA-profil. Med den i hånden, har vi mulighed får at give jer den bedste guidening.

Vores interne profil er House of Energy

Processen er det vigtigste for et godt output. Vi arbejder guidet, og derfor er processen altid afhængig af mange elementer. Samarbejdet og forståelsen for rådgivningen er alfa & omega. Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller teamet fra andre eksperter inden for branchen. Her i House of Energy arbejder den rationelle hjerne, viden, kompetencer, intuition og den spirituelle indgangsvinkel naturligt sammen i processen.

Kort sagt - vi bruger vores egen medicin på egen virksomhed 
- vi er det, vi siger vi er, - og vi gør det, vi siger vi gør.

logo_grey_1png

energy@supersimpelt.dk · Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · www.supersimpelt.dk


stolper_1jpg