MENTORORDNING

TIL ORGANISATIONENS ANSATTE

Skal dine ansatte have mulighed for at kunne koble deres arbejdsliv og privatliv, så de på den måde kan have overskud til hverdagen, kan
muligheden for rådgivende samtaler være givende og kan direkte måles på bundlinjen. Med en mentorordning kan medarbejderen bruge en ekstern mentor som ventil og talerør for positiv udvikling med sig selv og i en større sammenhæng.

Ved at have overblik og glæde i hverdagen, har mennesker mere energi og dermed færre sygedage og tydeligere kommunikation med sig selv og udaftil.

Organisationen betaler for den tid, som vi bruger på den ansatte. Der betales på minutbasis med et system der startes, når rådgivningen/sparringen starter. I modtager oversigt over brugt tid pr. medarbejder efter aftale.

5 TIMER

Pris kr. 3.125,-

TIMER PR. FIRMA ekskl. moms


KombiSession

Clairvoyant: Birgitte Pliniussen – Inspirator og motivator: Ghita Kuhlmann

Til enkeltpersoner: Har du brug for at få et indblik i livet og karrieren, kan du få guidet assistance med vores eget unikke businessteam bestående af en clairvoyant og en coachende motivator. På den måde får du belyst problematikker for så at få konkrete værktøjer til at opnå højeste potentiale i det her liv. Du vil starte med at få et clairvoyant kig på det, der er vigtigst for dig at vide nu. Her kan det være alt i hele universet, som er en blokering på at nå din højere mission. Når det er hentet ned, vil du derefter have en samtale med helt konkrete øvelser og værktøjer til at komme i gang med at bruge de oplysninger, der er blevet givet. Når du går herfra vil du i meget højere grad have nogle indsigter og muligheder til at gribe fat i hele livet.  Hele sessionen optages og sendes i et samlet projekt, hvor din session vises og fremhæves som et mindboard. Et konkret værktøj til at få overblik over temaer og mønstre i din personlige og erhvervsmæssige livsvej.

Pris kr. 1.995,-

En session kan vare op til 3 timer

TeamSession

Grupper kan max være 16 personer.

Til grupper: Er i en gruppe, måske et team, det kunne sagtens være på en arbejdsplads eller en anden form for organisation, der skal arbejde med et projekt eller en udviklingsstrategi, så kan i hyre os som facilitator til opgaven. Vi bygger sessionen over et konkret emne og udformer det måske som en brainstorm eller workshop, som skal få teamet i mål. Nogle arbejdsteams sidder dagligt og udvikler alverdens ideer og ikke alle når i mål, eller ofte ender det med at hænge på en enkelt person. Ved en teamsession er vi to facilitatorer på, som hele tiden samler op og støtter processen. med en intuitiv tilgang til opgaven kan vi koble både hjerne og hjerte i processen og være opmærksom på eventuelle blokeringer i gruppen eller omgivelserne. Disse kan være skabt af de personer, der sidder med opgaven, eller andre mekanismer, som overskygger og forstyrre målet. Udover at styre projektet i den rette retning fra starten, byder vi også ind med vores skills og erfaringer, som henholdsvis indeholder konceptudvikling og afsætningsstrategi. Inden sessionen aftaler vi lidt om emnet og hvad i ønsker at komme i mål med, så forventninger er afstemt og arbejdsmetoden er på plads.

Pris kr. 5.995,-

Varighed: ca 4 timer

                    Logo_organisation_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK