Er du statist eller har 

du hovedrollen i dit eget liv?

Livet er indviklet – og det vil vi gerne vikle ud, altså udvikle og lære dig at tænke SuperSimpelt. Her sparrer vi på tværs af dig, livet, familien, glæden, sorgen, karrieren og alle de smuthuller og bananskræller man ellers kan snuble i. Om du vil vikle dig selv ud – din familie, dit team eller din forretning, gør ingen forskel – det er processen der er afgørende og her er SuperSimpelt dit håndgribelige intuitive værktøj.

KombiSession

Clairvoyant: Birgitte Pliniussen – Inspirator og motivator: Ghita Kuhlmann

Har du brug for at få et indblik i livet og karrieren, kan du få guidet assistance med vores eget unikke businessteam bestående af en clairvoyant og en coachende motivator. På den måde får du belyst problematikker, karma, sjælsmission, blokeringer og drømme – for så at få konkrete værktøjer til at opnå højeste potentiale i det her liv. Du vil starte med at få et clairvoyant kig på det, der er vigtigst for dig at vide nu. Her kan det være alt i hele universet, som er en blokering på at nå din højere mission. Når det er hentet ned, vil du derefter have en samtale med helt konkrete øvelser og værktøjer til at komme i gang med at bruge de oplysninger, der er blevet givet. Når du går herfra vil du i meget højere grad have nogle indsigter og muligheder til at gribe fat i hele livet.  Hele sessionen optages og sendes i et samlet projekt, hvor din session vises og fremhæves som et mindboard. Et konkret værktøj til at få overblik over temaer og mønstre i din personlige og erhvervsmæssige livsvej.

Pris kr. 1.995,-

En session kan vare op til 3 timer

LivsSession

Clairvoyant: Birgitte Pliniussen

Det er muligt at få enkeltsessioner, hvor du som person får indblik i muligt potentiale i liv og karriere. Jeg ser absolut højeste potentiale - altid. Det er en personlig rejse, som  kan udforskes på mange måder. Jeg får altid vist det der er vigtigst for dig at vide - uanset om det er datid, nutid eller fremtid. Jeg får det oftest vist i beskrivende billeder, lyd og følelser, hvor det virker som en rebus, der skal løses. Jeg tegner under sessionen, for min hånd tegner ofte, før min mund, den taler. Tegningen, ordene, billederne og følelserne bliver bundet sammen til slut og skaber ofte et færdigt puslespil med de brikker, som vi samlede op undervejs. Afslutningsvis gennemgår vi sessionen og du er meget velkommen til at optage sessionen og spørge undervejs. 


Pris kr. 1.250,-

En session kan variere i tid - men vare ca. 1-1,5 time

BEMÆRK: Somme tider kan der opstå spørgsmål efter en session, som kræver, at der dykkes ind i det specifikke emne. Er dette tilfældet,  så send en mail med spørgsmål vedr. sessionen, og vi vil mærke ind i det og returnere på enten skriv eller indtalt memo. Der må max være gået 4 uger efter session, da der ellers kan være tilstødt for mange ændringer og derfor kræver en helt ny session. Der frarådes at tage sessioner for tæt på hinanden, da hvert område skal have lov til at udfolde sig. Opfølgning på en session koster 350,- 


GruppeSession

Grupper kan max være 16 personer.

Vi kommer med et oplæg om, at arbejde og leve med en både rationel og åndelig tilgang, hvor vi vil sætte særlig fokus på intuition. Vi fortæller om energiarbejde, hvorfor vi har den vinkel på livet vi har og hvordan vi i så fald folder det ud i hverdagen. Gruppen kan stille spørgsmål og har i et særligt behov eller tema i ønsker at få indspark til, laver vi gerne oplæg der passer til jeres tanker. Ved at bruge clairvoyante indblik kan vi få blokeringer frem i lyset og i en tillidsfuld gruppe, er der mulighed for at løfte hinanden på kærlig vis.

Pris kr. 3.995,-

Varighed: ca 4 timer

             Logo_personpng

stolper_1jpg

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK