Persondatapolitik

Persondatapolitik

I FORBINDELSE MED PERSONDATAFORORDNINGEN AF 25 MAJ 2018, FÅR DU HER ET INDBLIK I, 

HVORDAN VI BRUGER DINE OPLYSNINGER SAMT OM DINE RETTIGHEDER DERAF.


Dataansvarlig

SuperSimpelt er den dataansvarlige for de oplysninger der, igennem os, modtages fra dig. Vi er derved ansvarlige for at dine personlige oplysninger håndteres sikkert og efter gældende lovgivning.

Virksomheden er en mindre virksomhed, og er dermed kun synlige for de to indehavere.


Formålet med at have dine personlige oplysninger

Ift tid til sessioner eller deltagelse i kurser, uddannelser og workshop i dette regi, angiver du navn, mail og telefon, så vi kan komme i kontakt med dig angående planlægning af begivenheden, påmindelse og tidspunkt samt modtagelse af materialer.

Via hjemmesiderne kan du selv tilmelde dig nyhedsbrev, her angiver du navn og mailadresse. Når du modtager nyhedsbrev, står der nederst i mailen, at du kan altid kan framelde igen.


De oplysninger, der registreres om dig er:

– Navn (fornavn, eller fornavn og efternavn)

– Din e-mail

– Dit mobilnummer

– Årsag/indhold


Tredjepart & videregivelse

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart, og overføres derved heller ikke til tredjelande eller internationale organisationer.


Databehandler

Vi bruger Jotfom som databehandler, som opbevarer dine data og personoplysninger sikkert og krypteret. 

Læs mere om Jotforms håndtering af data her 

https://www.jotform.com/eu-safe-forms/


Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du har registreret hos os.

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til de ovennævnte formål.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Du kan til enhver tid få slettet eller rettet dine personlige oplysninger.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, samt læse mere om dine rettigheder via www.datatilsynet.dk






Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK