DET FÅR DU

Et Power-opladnings arrangement om måneden

Intern onlinegruppe med sparring og input

Ud af ”huset” oplevelser og inspiration 

Tilbud om fælleshygge/julefrokost/hængeudagtige kollegating

Allround humørspredning


Pris 125,-

pr. medlem pr. mdr.
KNAP_tilmeldpng


PowerHouse er en måde at beskrive den energi, vi som et fællesskab kan give hinanden med de forskellige personligheder og kompetencer, vi hver især har. Empowerment er et engelsk ord, der er svært at oversætte. At tage kontrol over eget liv - og tage magten i eget liv. Vi vil bruge PowerHouse til at styrke hinanden og med det skulle vi gerne få empowerment til at turde træde derhen, hvor vi er stærkest, og hvor vi kan leve i balance med os selv - både derhjemme og på jobbet.

Vores opladningsmøder foregår således:

Velkomst

Runden rundt og selvbetjening af lidt til ganen

Et eller andet ståhej

Opsamling, ideer på opslagstavlen og spørgsmål

Afrunding

Fri snak/networking evt. mere kaffe


Arrangør/Facilisator: SuperSimpeltMedlemskab

Netværket har forskellige temaer, hvor alle kan komme med forslag til oplæg. Alle mødegange afsluttes med "fri snak" mellem deltagerne samt udveksling af erfaringer og drømme/ideer/tanker. Du vil som medlem have adgang til et lukket forum - her vil månedens tema blive uploadet. Vi ser gerne at man udveksler internt i netværket og videregiver god energi til gruppen. SuperSimpelt er koordinator og driver PowerHouse online og offline, i vores særlige ånd, hvor ro og balance er med til at skabe processen.

Medlemsmagi

PowerHouse drysser også med særligt MEDLEMSMAGI her er det muligt at tilbyde sine kompetencer, og på den måde skabe magi i fællesskabet.

Intuitiv vinkel

Vi har en intuitiv vinkel med på arbejdet i alt det vi gør - uanset om det er mennesker/koncepter/projekter/firmaer/drømme/ netværk/passioner - som er med til, at styre os sikkert rundt i manegen og løfte energien til universelle højder.

Forventning

Det forventes, at man deltager aktivt og byder ind med sig selv. Vi ønsker at lave et (k)ærligt netværk, hvor nøglen til det gode samarbejde er tillid og ordenlighed. Der er masser af "nej-sigere" derude, og de behøver ikke møde op - da vi ønsker at netværket skal være en ladestation for sprudlende energi og positiv tilgang til andre mennesker og måske lære noget nyt. Alle har brug for en opladning af sparring, viden og masser af smil - og det er den ånd netværket køres i.  

Bonus

Vi vil forsøge at lave nogle små meetings, fyraftenshygge og ud af huset ture. Det er vildt lækkert at have kollegaer, så derfor vil vi forsøde hverdagen med nogle muligheder, indspark og vuptihovsa / impulsive tiltag. Man kan gribe dem eller lade være - og man må også meget gerne selv byde sig til.

Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK