Forretningsudvikling


Vi tager udgangspunkt i virksomheden, og har fokus på jeres målgruppe, projektledelse, økonomi og effektmåling nu og fremadrettet. I den proces  vil vi dykke ned i firmaets nuværende profil - det kan være jeres markedsføring, generelle trivsel for ansatte samt ledelse, og om der er harmoni mellem firmaets image og firmaets "ambassadører". 

For at forretningudvikle er i som firma, inklusiv jeres medarbejdere også nød til at kende missionen. Det handler om at være klædt på og have de værktøjer i hverdagen, så hele firmaet som en enhed forstår retningen. At i så og sige, trækker i samme retning.

I står tilbage med en komplet plan, en strategisk vejledning og en overordnet manual til virksomhedens fremtid. Vi matchmaker med grafikere, coaches, og diverse samarbejdspartnere. og kan sammensætte det perfekte hold, der får jeres plan i endeligt mål, og som taler samme sprog.


Logo_grey_smallpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR: 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk