Konceptudvikling

SuperSimpelt er behjælpelig med udvikling af koncepter for virksomheder, projekter, events m.m. Vi vil ikke bare udarbejde et professionelt og færdigt projekt, - vi vil i samarbejde med jer lave en gennemtænkt profil for lige netop det koncept, der skal ud over rampen. For at kunne hjælpe jer bedst muligt, må vi kende jer og jeres ønsker - vi er nemlig ikke til overfladiske og uholdbare ideer. Vi vil sørge for, at jeres projekt ikke har løse ender og ubesvarede spørgsmål - fra start til slut.

Ved at guide jer - og samtidigt forstå jeres mål og nuværende identitet - kan vi sørge for, at den udvikling I ønsker at foretage, kommer sikkert i mål fra starten. Med de rette værktøjer og den rigtige viden kan I gå den direkte vej, uden at slingre derudaf og måske miste moment.

Brainstorming er en vigtig del af at gå nye veje, men det kan slet ikke stå alene, og det hele skal gerne samles op og formes ind i en eksisterende profil. Det er ofte her vi ser, at firmaer taber projektet på gulvet. De har alle ideerne, men de forbliver ligesom bare i skuffen eller taber pusten på vejen.

Hvad er et koncept?

Koncept er et begreb der omhandler et idégrundlag og rammer for en virksomhed, et produkt, en serviceydelse mm. - baseret på en brainstorm, markedsanalyse, et segment mm. 
- ud fra disse ideer og analyser opbygger du et koncept.

logo_grey_1png

energy@supersimpelt.dk · Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · www.supersimpelt.dk


stolper_1jpg