Det handler om at tænde fyrtårne, så flere kan finde vej, og samtidigt kan navigere uden om mulige sammenstød. LightHouse er til alle, som ønsker at få fyldt værktøjskassen med alle de komponenter, der skal til for at føle balance i både arbejds- og privatliv – eller få styr på den indre og ydre identitet - det kan gøres på flere måder... 


WORKSHOP

Få skræddersyet en workshop, der passer præcis til jer, uanset om i er en virksomhed eller en gruppe.  Sammen finder vi en metode, som understøtter det, I gerne vil. Sammen taler vi om retning, hvorfor og hvordan. Workshops er en god arbejdsmetode til at skifte retning og få skærpet sit fokus - eller bare mærke, at vi gerne vil samme vej.

SEMINAR

Et længere forløb, hvor vi følger op på opgaver og forventninger. Seminaret sammensættes med det antal workshops, øvelser, sessioner som det kræves. Disse forløb er udarbejdet, så det passer til jeres identitet - eller ønske om identitet.  Seminarer er en god måde at skabe nye vaner, da I fastholdes i en ny retning og får det ind under huden.

INSPIRATIONS UNIVERS

Dage med forskelligt indhold, der både kan være med indhold til livet og karrieren. Den enkelte får mulighed for at arbejde med egne erfaringer og få nye værktøjer til at koble hele dit menneske med livsglæde. Når vi udvikler de her spændende dage, er det altid med hjerte før hjerne og lysten til at blive inspireret og motiveret. 

FOREDRAG & OPLÆG

Det er muligt at booke SuperSimpelt til oplæg og foredrag med forskellige overskrifter. Vi har ikke nogle færdigproducerede pakker på hylden, vi vil hellere have lov at skabe det helt unikt til den enkelte. Du skal blot give os lidt information om jer, jeres ønsker eller måske udfordringer, og så kan vi sagtens lave et inspirerende oplæg i jeres retning.


Vi skræddersyr længerevarende forløb, som munder ud i forståelse og bevidsthed om den enkeltes  og organisationens identitet. Vi skal sammen forstå alle brikkerne til puslespillet, samle og finde de manglende brikker.


Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK