Vi hjælper mennesker og virksomheder med at udvikle deres højeste potentiale med udgangspunkt i både intuition samt strategisk og kreativ tankegang

SuperSimpelt består af Birgitte Pliniussen og Ghita Kuhlmann. Sammen kan vi levere en komplet identitet for jer, der ønsker at være autentiske og holde fokus på jeres profil - eksternt såvel som internt. Det handler om at have hjertet med i alt man gør og er - og det kan vi hjælpe jer med.

Navnet SuperSimpelt er et udtryk for dét, som vi gerne vil give videre – følelsen af at forstå helheden og processen på en simpel måde. Det vigtigste er måske ikke engang målet, som vi sammen definerer, men det er vejen dertil og den læring der springer ud deraf. I vil efterfølgende være i stand til at "stå vagt" og selv kunne have føling med ydre og indre identitet - og kan handle derfra.    

Vi bruger vores kompetencer og erfaringer gennem mange år til at inspirere og vejlede i, hvordan mennesker i jeres organisation lærer at se tingene på en ny måde. Derved opstår muligheden for at samarbejde mere optimalt, blive mere effektiv – uden at blive mere presset.  
  

Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK