Vi hjælper mennesker og virksomheder med at udvikle deres højeste potentiale med udgangspunkt i både intuition samt strategisk og kreativ tankegang

Både virksomheden som helhed samt de enkelte ansatte har mulighed for udvikling. Hver dag kræver effektivitet, og hvordan kan vi blive mere effektive, uden at vi bliver mere pressede.

Vi bruger vores kompetencer og erfaringer gennem mange år til at inspirere og vejlede i, hvordan mennesker i jeres organisation lærer at se tingene på en ny måde. Derved opstår muligheden for at samarbejde mere optimalt, blive mere effektiv – uden at blive mere presset.  

Det er vigtigt at finde ud af, hvor der skal sættes ind, og hvilke redskaber I skal prioritere. Dette kan være alt fra udvikling/optimering af ledere, medarbejdere, intern og eksterne værdier, samt måder at håndtere det hele på - jeres visuelle identitet og hvordan i så fald ser ud og opleves af andre?

Processen er altid afhængig af mange elementer. Så der er altså ikke kun én opskrift og én måde at gøre det her på. Samarbejdet og forståelsen for opgaven er essentiel for resultatet - fra begge sider. Det er kombinationen af mange komponenter fra begge parter, hvor vi putter ærlighed, inspiration og humor samt vore intuitive tilgang i processen.  

SuperSimpelt består af Birgitte Pliniussen (AD’er, clairvoyant og konceptudvikler) samt Ghita Kuhlmann (HD-A). Sammen kan vi levere en komplet identitet for jer som firma, der ønsker at være autentiske og holde fokus på jeres profil - eksternt såvel som internt. Det handler om at have hjertet med i alt man gør og er - og det kan vi undervise og guide jer i.

Navnet SuperSimpelt er et udtryk for dét, som vi gerne vil give videre – følelsen af at forstå helheden og processen på en simpel måde. Det vigtigste er måske ikke engang målet, som vi sammen definerer, men det er vejen dertil og den læring der springer ud deraf. I vil efterfølgende være i stand til at "stå vagt" og selv kunne have føling med ydre og indre identitet - og kan handle derfra.      

Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK