Hjertet på rette sted.

Kan vi mere end andre? Nej, det kan vi ikke - men vi har en anden tilgang til at nå frem til det vi og I gerne vil. Vi har ikke et ønske om kun at levere et produkt. For os er det vigtigt, at vi sammen gennemgår en proces, som du/i forstår og som vi 100% kan stå inde for. Vi giver al vores viden og erfaring, og vi vil meget gerne lære fra os. Vi bruger vores intuition og kobler både hjerne og hjerte i processen. Det er vigtigt at det kan mærkes i maven.

Intuition som label

Vi har valgt denne arbejdsform - at kunne mærke det vi gør og glæde os over de veje, vi føres ud på - vi stoler på processen. Når vi laver et samarbejde, skal du synes, at det er helt fantastisk, hver gang du kigger og mærker på din egen identitet. Du må gerne føle tilfredshed med de beslutninger, der er taget og skal tages fremadrettet - være stolt af bedriften, dit engagement og din identitet! Du har nemlig tilvalgt vejen med både hjerne og hjerte.

Et intuitivt forløb for virksomheder

Vi taler sammen - og I eller du fortæller din historie. Vi stiller en række spørgsmål og mærker ind til jeres/din energi, for vi vil gerne vide noget om dig - din virksomhed - din retning (og ikke mindst passion). Vi taler om målsætninger, drømme, passioner og værdier, for de er vigtige i forhold til et muligt samarbejde. Det er vigtigt at have en kemi, for ellers er det umuligt for os at lave noget, du kan blive tilfreds med. Der skal være en gensidig respekt for hvert vores fagområde og processen.

Der skal tages nogle beslutninger. Somme tider kan det være svært at vide, hvad man skal - derfor rådgiver vi ud fra de oplysninger og den samtale vi har haft. Du har måske nogle rammer, vi skal vide noget om, og vi skal sammen finde ud af at guide dig og din virksomhed på bedste vis med de rammer. Skal vi lave medarbejderudvikling, og på den måde få alle til at trække i sammen retning? Skal den visuelle identitet have et værditjek? Måske er det koblingen mellem intern og ekstern identitet der skal have et fagligt og intuitivt tjek?

Vi  laver et udkast til samarbejdet, hvor vi både beskriver processen og et prisudkast. Oplægget kan værre større eller mindre - det kommer helt an på, hvad du står og mangler. Skal vi fokusere på de interne værdier eller de eksterne eller måske begge dele? Vigtigst af alt, så drejer det sig om at finde en identitet, der passer til jer og jeres værdier. 

Spirituel sparring til enkelte og grupper

Du kan sagtens kontakte os for at bestille en session, hvor der stilles ind på din konkrete situation. Som uddannet clairvoyant kan Birgitte hjælpe med spirituel sparring. Det kan være en enkelt session, eller vi kan lave en gruppe som en workshop eller et indblik i hver enkelt person. Jeg beder ikke om noget specifikt spørgsmål, for jeg får vist det, som matcher dit ståsted, eller det som ”universet” mener er vigtigst eller et tema for dig lige nu. Jeg får det oftest vist i beskrivende billeder – de billeder beskriver jeg for dig – og her skal du vide, at det kan godt være, at det ikke virker genkendeligt her og nu. Det kan være noget fremme i tiden, men det kan også være fra din fortid – det KAN være, at det vil blive vist mere tydeligt, men ikke altid. Jeg tegner ofte under clairvoyancen – dette også fordi jeg tit får vist farver og billeder. Det bliver sjældent kønt, men det kan ofte være med til at forstå ordene, følelserne og sammenhæng i hele seancen. Jeg husker nemlig ikke så meget af det der kommer ud af munden på mig, når jeg er ”logget på” en anden. Du er meget velkommen til at optage sessionen. 


Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK