Vi er ret principfaste omkring ærlighed. Vi ved, at med ærlighed kommer man længst (gammelt ordsprog, der stadig virker). Når vi er ærlige, er det både en styrke og en svaghed, for måske har man ikke altid lyst til at høre det hele. Men vi er her altså for at hjælpe, - ikke for at please.  Vi når hurtigere i mål med rene linjer og det gør vores relation stærkere. Når man er venner, så opfører man sig ordentligt. Vi tror på, at når der intet er at skjule, så tør man også være sårbar og vise bøvl og bras, og så  sker der det fantastiske - det rykker!

Vores passion og drivkraft er at inspirere andre, og vi vil også meget gerne selv inspireres. Vi elsker mødet med mennesker og alle de skæve/sjove/anderledes (finde selv på flere ord efter anderledes) oplevelser, vi får. Vi har ikke alle svar på forhånd, men dem finder vi sammen. Når alt kommer til alt, så hænger ærlighed, humor og inspiration, modpoler og tillid sammen i vores verden.  Det handler faktisk ikke så meget om målet, men om processen på vej derhen - det er her, vi lærer mest.

Arbejdsglæde er den vigtigste årsag til, at vi laver det, vi gør. Vi vil nemlig så gerne være glade på arbejde, gøre andre glade på arbejde og sammen sørge for at sprudle. Det kan man, hvis man er glad. Det er ganske enkelt kemi i hjernen (dopamin og serotonin). Når man griner sammen, styrker det kreativiteten, og man kan samtidigt slappe af i hinandens selskab (ergo være uperfekte). Vi holder fokus på at tale hinanden op – at vi siger "ja, og"… og ikke  "ja, men"! Vi har ansvaret for hinandens humør, og dermed for hvor effektive vi er .

 

Logo_payoff_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK