Når vi piller i egen navle

Vi er langt fra ens. Nok nærmere tværtimod.

Vi har slet ikke samme humor, men vi kan grine af hinandens forskelligheder. Ghita elsker excelark, meget kvadratiske kasser og lange besværlige ord. Birgitte elsker kostumer, farver på skærmen og på fingrene, og så roder hun med kommaer og punktummer. Men når modpoler mødes, opstår magnetisme - og det er her kernen bliver komplet. Det bliver et kraftfelt, der kan tiltrække og være stærkt – netop på grund af polerne.

Vores erfaringer og faglige baggrund er vores værktøj i det samarbejde, vi indleder. Det betyder for dig, at der bliver set på det hele. Se på det som byggeklodser, hvor hver klods repræsenterer forskellige områder. Eksempelvis marketing, strategi, vision, identitet, ansatte, trivsel og så videre. Hvis der mangler en klods, så er fundamentet ustabilt, og hvis klodserne slet ikke kan samles – ja, så skal der findes en løsning. I fællesskab med jer  får vi bygget et solidt fundament, der er stærkt nok til at kunne bære rigtig mange klodser, - også i fremtiden.  


Vi er ret principfaste omkring ærlighed. Vi ved, at med ærlighed kommer man længst (gammelt ordsprog, der stadig virker). Når vi er ærlige, er det både en styrke og en svaghed, for måske har man ikke altid lyst til at høre det hele. Men vi er her altså for at hjælpe, - ikke for at please.  Vi når hurtigere i mål med rene linjer og det gør vores relation stærkere. Når man er venner, så opfører man sig ordentligt. Vi tror på, at når der intet er at skjule, så tør man også være sårbar og vise bøvl og bras, og så  sker der det fantastiske - det rykker!

Vores passion og drivkraft er at inspirere andre, og vi vil også meget gerne selv inspireres. Vi elsker mødet med mennesker og alle de skæve/sjove/anderledes (finde selv på flere ord efter anderledes) oplevelser, vi får. Vi har ikke alle svar på forhånd, men dem finder vi sammen. Når alt kommer til alt, så hænger ærlighed, humor og inspiration, modpoler og tillid sammen i vores verden.  Det handler faktisk ikke så meget om målet, men om processen på vej derhen - det er her, vi lærer mest.

Arbejdsglæde er den vigtigste årsag til, at vi laver det, vi gør. Vi vil nemlig så gerne være glade på arbejde, gøre andre glade på arbejde og sammen sørge for at sprudle. Det kan man, hvis man er glad. Det er ganske enkelt kemi i hjernen (dopamin og serotonin). Når man griner sammen, styrker det kreativiteten, og man kan samtidigt slappe af i hinandens selskab (ergo være uperfekte). Vi holder fokus på at tale hinanden op – at vi siger "ja, og"… og ikke  "ja, men"! Vi har ansvaret for hinandens humør, og dermed for hvor effektive vi er .

 

Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK