Ghita Kuhlmann

Strategisk Ugle

Birgitte Pliniussen

Kreativ Magiker

Jeg tænker meget struktureret og i rammer for at skabe den mest optimale proces. En struktureret arbejdsform giver mulighed for kreativitet og udvikling, når rammerne er definerede. Det er min opgave at sørge for, at alt overholdes til de rigtige tidspunkter, og at vi har fulgt opgaven helt til døren. På den måde er intet tilfældigt - alting er samlet op og lagt i de rette kasser. Min opgave er også at have det store overblik, og at helheden i ethvert projekt sikres. Derfor stiller jeg altid de overordnede spørgsmål med en holistisk tilgang. Og hvorfor ugle? Ja, det lyder underligt! Men en klog kvinde (Camilla Nymand) fortalte mig, at hun så mig som en ugle: Rolig, med overblik og klog. Det kunne jeg godt lide :-)

Telefon: +45 22 25 78 43 · Mail: ghita@supersimpelt.dk

Jeg har altid arbejdet med kreativitet og elsker at udforme og udtænke projekter. Jeg opdagede på et tidspunkt, at jeg altid vidste, hvad kunderne bad om, - også når de ingenting rigtigt fortalte. Dette har jeg egentligt kun tænkt var en måde at være kreativ på, indtil jeg opdagede, at alle de "mærkelige" oplevelser, jeg har haft siden barndommen, handlede om klarsyn. Og dermed var min "kreative" side ikke bare en "design-ting", men meget mere en guidening, jeg leverer. Jeg arbejder med min intuition og leverer et ærligt stykke arbejde, hvor samspillet mellem mig og kunden/projektet er en meget vigtig process. Jeg får vist alting i billeder og farver, og det kan komme af flere omgange. Det er som et puslespil, hvor alle brikkerne skal være på plads, før vi har den helt rigtige retning. 

Telefon: +45 22 54 17 43 · Mail: birgitte@supersimpelt.dk

Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK