Ingen får noget ud af færdigpakkede moduler

I har noget, I rigtig gerne vil - og det kræver måske mere end blot, at gøre "som I plejer". Leder I efter passioneret inspiration, der støjer lidt - så er I kommet det rigtige sted.


Sammen med jer sørger vi for at få overblik over opgaven. Vi stiller alle spørgsmålene, som hjælper med at forstå opgaven, og for at kunne komme med løsningen. Vi kan sammensætte et seminar, hvor vi bruger forskellige arbejdsmetoder og informations- platforme. Det vigtigste er, at vi rammer på en måde, så alle forstå kommunikationen, - uanset om den er fysisk eller verbal. Vi er skarpe på udførslen og på at se dynamikken i en gruppe. Hvilke personligheder er til stede? Hvorfor er de der, hvor de er? Hvordan giver vi dem mest muligt med af inspiration og motivation samt konkret viden.

SuperSimpelt har udviklet egne foredrag, kurser, workshops og seminarer til både enkeltpersoner,  virksomheder og iværksættere.

Se mere her:

Logo_organisation_lillepng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK