BEVIDSTHED OM IDENTITET TIL

 ORGANISATIONER & PERSONER

For os er det vigtigt, at vi sammen gennemgår en proces, som du/I forstår, og at der skabes bevidsthed om jer selv og hele gruppen, uanset om det er en virksomhed, en bestyrelse, et team eller en enkelt person. Med intuitionen kobler vi både hjerne og hjerte i processen og på den måde analyserer os frem til det bedste beslutningsgrundlag.

ORGANISATION

Sæt fokus på forebyggende indsatser for at skabe og fastholde en sund organisation

Hvordan opererer organisationen internt, og hvordan ser det ud udefra, - både rent visuelt, men også fra kunders og samarbejdspartneres vinkel. Får dine kunder reelt den oplevelse af din organisation, som du giver udtryk for? Ved alle dine ansatte, hvordan organisationen ”ser ud”, og hvordan de kan være et vigtigt link i den helhed? Med andre ord: Er virksomhedens identitet tydelig både internt og eksternt?

Forretningsudvikling kræver bevidste handlinger

Vi starter samarbejdet med at skabe bevidsthed over "rigets" tilstand. Ved at få skabt et overblik kan vi bedre samle hele puslespillet, så der sikres et solidt fundament. Vi laver et udkast til et forløb, hvor vi beskriver processen, og derefter afstemmer forventninger til opgaven sammen med jer.

Vi viser jer både muligheder og mulige forhindringer for at fastholde eller finde ind til virksomhedens identitet. Vigtigst af alt, så drejer det sig om at konkretisere identiteten, så den afspejler værdier og kultur i organisationen. 

PERSON

Forstå værdien af din egen person

Vi har intet imod at investere i ny bil, køkken, carport - altså alle de materielle goder. Hvad med at investere i dig selv? Ved at sørge for harmoni i det indre er der meget mere overskud og motivation at give ud af til sig selv og til andre. Investér i alt dét, der er dig. Det er en investering som alle vil nyde godt af - både familie, børn og din arbejdsplads.

Hvor mange DIG'er findes der?

Er du autentisk, hvis du skal være helt ærlig? Er du den samme dig på job og derhjemme? Ville det ikke være fantastisk, hvis du bare kunne ”nøjes” med at være den du i virkeligheden er – helt inde i din kerne, og være accepteret i alle relationer? Med indblik i egne mønstre fra dette og tidligere liv er det muligt at se alle muligheder og mulige forhindringer i både liv og karriere.

 Du skal være hjertelig velkommen til at ringe, hvis du gerne lige vil høre/mærke mere.

Logo_payoffpng

stolper_bluepng

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK