UniversetKalder

Deltag i et 6 mdr. forløb, hvor vi mødes én gang månedligt i 3 timer. Vi vil her samle ego og sjæl som gruppe fysisk og online i en støttende facebook gruppe. Vi er her alle sammen med forskellige formål og missioner, dem skal vi udforske og udvikle.

Et spirituelt forløb, hvor vi når ind til kernen der omhandler DIG. Mange har ofte følt sig alene med deres spiritualitet - her åbner vi låget af bøtten og vælter indholdet ud. Det kan overordnet virke rodet, men vi har 6 mdr. til at få overblik og dermed endnu mere viden og indsigt.

I løbet af de 6 mdr, vil vi arbejde med nogle gruppe temaer, som alle vil have gavn af at vide mere til og om. Derudover vil der være et personligt aspekt, hvor du som deltager, får en personlig vejledning med hjælp fra dine guider. Kender du ikke dine guider endnu, så er det måske på tide at stifte bekendtskab med alt det, du har til rådighed hver eneste dag.

Alt i alt vil vi komme til at berøre gammel visdom, sjælens mission, tidligere liv og karma, hvad er clairvoyance, hvad er spøgelser / ånder - dødekontakt. Hvordan undgår vi at miste os selv i en moderne fortravlet tid? Og hvordan lærer vi at forstå de mønstre som både skaber balance og ubalance på samme tid?

Der vil hver gang arbejdes med meditationer og indre ro - En personlig rejse i et fællesskab, som løfter og beriger.

Prisen indeholder

6 x deltagelse i Fredskoven hos SuperSimpelt

Lukket på online forum med bla. livesessioner

Personlig Karriere Session 

Personlig notesbog 

Fælles meditationer


Månedlige datoer

Mandage den 24. september- 29. oktober - 19. november

17. december - 28. januar - 25. februar kl. 19.00 - 21.30


Pris kr. 2.600,-

             Logo_person_lillepng

stolper_1jpg

Kristianslundsvej 1 · 5400 Bogense · Telefon: 22 25 78 43  · CVR : 39 18 07 82 · energy@supersimpelt.dk ·  www.supersimpelt.dk

PERSONDATAPOLITIK